Hosting FacturaScripts SSD MVMe

PRIMERA MENSUALITAT GRATIS en tots els serveis d’allotjament sense compromís de permanència.
Fast Hosting FacturaScripts SSD
15/mes

IVA excl.

El teu programari lliure FacturaScripts carregant ultra-ràpid gràcies a la potència i implantació de les millors tècniques de rendiment en servidors d’allotjament de Web Ràpida.

Instal·lació sense costos.
Còpies de seguretat diàries.
Suport 24/7 mitjançant tiquet.
Domini GRATIS amb el pla anual.

Que és FacturaScripts i com ens pot ajudar en la gestió de la nostra facturació?

FacturaScripts és un Programari de facturació en línia desenvolupat en PHP sota llicència GNU/LGPL. Pensat per a funcionar en el núvol permet l’accés al mateix des de qualsevol dispositiu amb navegador web i accés a internet com un telèfon intel·ligent, una tauleta o un PC.

Aquestes són alguns dels seus principals avantatges:

✔ El seu senzill però potent sistema de facturació i comptabilitat web,  accessible des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc.

✔ Un ampli catàleg de complements.

✔ Una comunitat creixent i molt activa.

✔ L’estalvi de temps que suposa poder enviar factures amb un sol clic.

✔ FacturaScripts inclou les funcionalitats més importants d’un PGI/GRC (En anglés ERP/CRM) i inclou la gestió comptable.

✔ El sistema està basat en diferents mòduls i es caracteritza principalment per la seua facilitat d’instal·lació i la seua simplicitat d’ús.

✔ És Multi-Usuari, i permet assignar permisos per funcionalitats. Per exemple, podríem donar accés controlat a diversos usuaris o grups, crear un usuari especifique de només lectura perquè el nostre gestor puga realitzar consultes o descarregar-se les factures del trimestre, etc…

✔ Inclou un module de còpia de seguretat que ens permet guardar una còpia completa de totes les dades de manera local per a una major seguretat.

Que necessite per a poder usar FacturaScripts?

Necessites un allotjament ben optimitzat com el que t’oferim en Web Ràpida perquè el programari córrega de manera ràpida i fluida.